Evaluace fiskální politiky ČR a její komparace s vybranými státy EU - Baráková, Blanka
Zhodnotenie vývoja fiškálnej politiky Českej republiky a porovnanie vybraných ukazovateľov s priemerom Európskej únie a vybranými štátmi Európskej únie.