Information technologies and strategies in the service industry - Zagoršek, Branislav, 1984-
Sektor služieb je ovplyvnený informačnými technológiami a podniky sa musia prispôsobiť novým pravidlám a nástrojom, aby neprišli o svoju konkurenčnú výhodu. Využívanie informačných technológií v podnikateľskom prostredí sektoru služieb a ich vplyv na podnikateľskú stratégiu v podnikoch služieb.