Vývoj změn ve složení Evropského parlamentu a hlasování v Radě EU - Karhanová Horynová, Eva
Zloženie Európskeho parlamentu a hlasovanie v rade EÚ za posledných sedem rokov. Počet jednotlivých krajín EÚ v Európskom parlamente a počet poslancov jednotlivých krajín EÚ. Lisabonská zmluva.