Neoklasická a keynesovská pojetí trhů práce: úskalí a přínosy - Palát, Milan
Základné zákonitosti trhu práce. Typy nezamestnanosti podľa príčin. Prístup neoklasické ekonómie k otázkam trhu práce a nezamestnanosti. Keynesovský prínos k teórii trhu práce a nezamestnanosti.