Ústavní a mezinárodněprávní základy postavení jednotlivce v Ghaně - Rigel, Filip
Zakotvenie základných práv a slobôd v Ghane. Mechanizmus ochrany práv. Štátne občianstvo. Reálny stav dodržiavania základných práv.