Ekonomika poľnohospodárstva vedecké periodikum k otázkam agrárnej ekonomiky a politiky
Vedecké práce z odboru agrárnej ekonomiky a príbuzných disciplín, zaoberajúce sa štrukturálnymi zmenami a sociálno-ekonomickými súvislosťami transformácie agropotravinárskeho sektoru.