Koniec zlatých časov - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Pokles ceny zlata. Slovenská koruna, ako aj euro nie sú kryté zlatom. Vysoká miera inflácie v r. 1991. Strata úspor. Pevná mena - predpoklad stability a dôvery.