Interní komunikace: teorie a praxe v prostředí firem - Michalík, David
Základné vymedzenie internej komunikácie. Význam komunikácie v pracovnej sfére. Interná komunikácia so zreteľom na bepečnosť a ochranu zdravia v práci.