Banky majú byť bezpečnejšie - Makarová, Xénia
Európska smernica o požiadavkách na kapitál, ktorá upravuje kapitálové nároky na investičné skupiny a úverové spoločnosti ako aj bonusy pre bankárov. Nové pravidlá od r. 2014, ktoré zjednotia reguláciu pre všetky banky v Európskej únii. Zvýhodnenia pre banky, ktoré úverujú stredných a malých podnikateľov. Návrh, aby sa v únii jednotne zaviedli pravidlá zodpovednosti akcionárov a vkladateľov za zlyhanie banky.