Slovenský recept pre európske autá - Jesný, Martin
Súhlas Baracka Obamu s rokovaniami o dohode o voľnom obchode medzi Európskou úniou a USA. Jednoduchší predaj áut zo starého kontinentu na americkej pôde. Neutešená situácia automobilového priemyslu v Európe. Pokles dopytu a predajov. Zatváranie európskych fabrík. Miesto Slovenska v rebríčku výrobcov áut.