Vybrané problémy formovania sociálnej kvality na Slovensku - Holková, Vieroslava
Formovanie sociálnej kvality slovenských domácností v rokoch 2005 až 2011 a komparácia s EÚ-27. Ukazovatele sociálnej kvality, ktoré sa považujú za základ jej hodnotenia, pomocou ktorej analyzujeme sociálnu kvalitu na Slovensku.