Náboženské aspekty a vplyv náboženstva na poistenie - Ondruška, Tomáš, 1988-
Globálne stanoviská a postoje náboženstiev k poisteniu. Ako pristupuje k poisteniu katolicizmus, protestantizmus, židovstvo, budhizmus a islam.