Hledání talentovaných vysokoškoláků - Myslivečková, Olga
Podnikom sa vypláca hľadať talenty aj medzi vysokoškolákmi. Spolupráca firiem s absolventami je v Česku najviac rozvinutá v technických odboroch, v bankovníctve a v telekomunikácii.