"Talent liberation" jako protipól talent managementu - Wilson, Clive
Oslobodenie talentu je jednoduché riešenie pre našu zložitú dobu - rieši fakt, že veľa organizácií potrebuje znižovať náklady na rozvoj svojich zamestnancov. Organizácie si uvedomujú, že najjednoduchšie je začať využívať to, čo už máme, ale ešte to nepoužívame.