Online poistenia ekonomická kríza posilňuje - Finsinger, Jörg
Rastúca dynamika netradičných distribučnýchn kanálov smeruje k ponuke lacnejších produktov v porovnaní s cenami produktov pri iných modeloch predaja. Analýza kanálov online poistenia v Európe.