Proč je šedá ekonomika šedá? - Kalouda, František
Vymedzenie pojmu šedá ekonomika. Jej dôsledky ako v negatívnom slova zmysle tak aj v súvislostiach a pozitívnych dôsledkoch. Vzťah spoločnosti k šedej ekonomike.