Právne nástroje kontroly v komanditnej spoločnosti - Čurilla, Dušan
Dva typy spoločníkov v komanditnej spoločnosti. Kontrola pri obchodnom vedení spoločnosti. Kontrola pri konaní s tretími osobami. Kontrola pri ostatných činnostiach. Porovnanie s právnou úpravou v Českej republike.