Generácia Y: gamifikácia
Generácia Y - internetová generácia. Gamifikácia (využívanie herných prvkov) - nový trend v marketingu. Učenie môže byť zábavné. Marketingové postupy založené na princípe hier. Príklady gamifikácie v praxi.