Nemocenské dávky – zmeny od 1. januára 2013 - Mozolová Hulanská, Dalma
V súvislosti s novelou zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení, ktorá nadobúda účinnosť od 1. januára 2013, prichádza v oblasti nemocenských dávok k niekoľkým zmenám platenia poistého.