Veľké ozbrojené konflikty uplynulého roku - Škvrnda, František
Zjednodušujúce, zahmlievavé ale aj deformované informácie o prebiehajúcich konfliktoch. Úvahy o vyššom stupni "chaotizácie". Vojny a ozbrojené konflikty v roku 2012. Dve skupiny konfliktov.