Havária na stavbe diaľničného mostu v Kurimanoch – povinnosti zamestnávateľa v prípade pracovného úrazu a práva poškodených zamestnancov - Sabolčáková, Renáta
Definovania pracovného úrazu, kedy, za akých podmienok a komu možno úraz uznať ako pracovný. Nároky a povinnosti zamestnancov, ktorí utrpeli pracovný úraz a povinnosti na strane zamestnávateľa zodpovedného za pracovný úraz.