Analýza kapitálového trhu pomocí stochastické dominance a vícekriteriální interaktívní metody - Borovička, Adam
Súhrn základných myšlienok v minulosti vyvinutého konceptu stochastickej dominancie a interaktívnou metódou viackriteriálneho programovania. Praktické uplatnenie popísaných postupov na kapitálovom trhu pri tvorbe investičného portfólia podielových fondov.