Daňová pravomoc obcí u daně z nemovitostí v České republice a na Slovensku - Sedmihradská, Lucie
Úloha dane z nehnuteľnosti v procese fiškálnej decentralizácie. Zdaňovanie nehnuteľnosti v Českej republike a na Slovensku. Právomoci obce v oblasti dane z nehnuteľnosti.