Nízko nákladový marketing a nízko nákladová komunikácia - Slovensko - Dzurová, Mária
Šetrenie a úspora v nízko nákladovom marketingu. Využívanie techník, ktoré nie sú finančne náročné. Nové komunikačné spôsoby - aplikácie z internetového prostredia. Využívanie mailových aplikácií a webu. Výhody využitia sociálnych sietí v marketingu. Marketingové nástroje na sociálnych sieťach. Prieskum o digitálnej gramotnosti. Indikátory digitálnej gramotnosti.