Quo vadis manažment? - Marsina, Štefan
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o práci manažérov v organizáciách. Rozlíšenie manažéra (riadiaceho pracovníka) od lídra (vedúceho) a rozdiely medzi nimi. Spojenie organizovania a kontrolovania.