Ženy v ekonomii - A.J. Schwartzová a R. Friedmanová - Sirůček, Pavel
Pokračovanie seriálu o ženách v ekonomickej vede. Americká ekonómka a historička Anna Jacobsonová Schwartzová a americká liberálna ekonómka Rose Friedmanová.