Kultúra zamestnávateľa je panovačná - dá sa s tým niečo urobiť? - Šípošová, Iveta
Príčiny vzťahových problémov na pracovisku, omyly a chyby u manažérov alebo u lídrov. Zákon číslo 124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci, ukladá zamestnávateľovi povinnosť zabezpečiť také pracovné prostredie, aby faktory ovplyvňujúce pracovnú a fyzickú záťaž neohrozovali bezpečnosť a zdravie zamestnancov.