Vplyv cenového rozhodovania na tvorbu zisku v podniku - Teplická, Katarína
Hlavné ciele, ktoré by mali zohrávať dôležitú úlonu pri cenovom rozhodovaní manažérov. Orientácia na prežitie podniku, maximalizáciu podnikového zisku, rastu predaja, využitie, postavenie a zabezpečenie stabilnej pozície na trhu, ktorá prinesie podniku konkurenčné výhody.