Ženy v ekonomii - CH.D. Romerová a N.L. Stokeyová - Sirůček, Pavel
Informácia o dvoch američankach, skúmajúcich problematiku monetárnej politiky a cyklov, resp. hospodárskeho rastu a rozvoja - Christine Duckworthovej Romerovej a Nancy Laure Stokeyovej.