Současné a navrhované zdanění emisí CO2 v zemích Evropské unie v oblasti energetiky - Zimmermannová, Jarmila
Spôsob zdanenia emisií CO2 vo všetkých členských krajinách EÚ so zreteľom na predmet dane a v oblasti energetiky a porovnanie výšky sadzieb daní či poplatkov z CO2.