Legislatívna úprava komunálnych volieb vo vybraných krajinách - Neupauerová, Zuzana
Komparácia súčasného systému priamej voľby starostov na Slovensku so systémom nepriamej voľby v Čechách. Porovnanie systému komunálnych volieb vo vybraných európskych krajinách z legislatívneho hľadiska.