Zdaňovanie nákladov profesionálneho imidžu - Burák, Emil
Zdaňovacie obdobia posledných rokov (2009-2012) sú poznačené celosvetovou finančnou krízou a veľkou recesiou na trhu aj v prostredí Slovenska. Diskutabilné daňové výdavky. Výdavky na imidž ako daňový náklad. Univerzálne rady.