Hotovostný peňažný obeh v SR - Lukáčová, Anna
Základné charakteristiky hotovostného peňažného obehu v Slovenskej republike a prezentácia faktu, že štyri roky po zavedení eura v SR sa hodnota obehu eurobankoviek výrazne priblížila k hodnote nášho podielu na obežive eurozóny. Zaujímavá je tiež skutočnosť, že aj napriek výraznému rastu bezhotovostných platieb hodnota obehu stále rastie. Krátka informácia o falzifikátoch.