Bezpečnostná a obranná politika USA počas prvého funkčného obdobia Baracka Obamu - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Tri strategické dokumenty v oblasti bezpečnostnej a obrannej politiky Baracka Obamu. Hodnotenie 1. prezidentského mandátu Baracka Obamu.