Obranná a bezpečnostná politika Fínska - Chuguryan, Simona, 1977-
Reformy obrannej a bezpečnostnej politiky Fínska v minulosti. V súčasnosti ju možno považovať za najstabilnejšiu od čias studenej vojny. Autorka predpokladá, že v horizonte niekoľkých rokov sa Fínsko pravdepodobne pokúsi o plné členstvo v Severoatlantickej aliancii.