Modelovanie hospodárskych cyklov - Jurga, Rastislav
Príspevok je venovaný štúdiu hospodárskych cyklov. Sú študované modely dynamických procesov, v ktorých sa predpokladá, že čas sa mení spojite. Predpokladá sa, že všetky ekonomické veličiny v príspevku sú spojitými funkciami času.