Porovnanie kreativity vzhľadom na pohlavie študentov - Romanová, Daniela, 1984-
Inovatívne vyučovacie techniky, ktoré rozvíjajú viacero kompetencií a schopností súčasne. Jednou z nich je i kreativita, potrebná v živote jednotlivca. Odporúčania pre zlepšenie rozvoja kreativity vo vyučovacom procese.