Váhavý nástup bitcoinov - Žuffa, Radovan
Vytvorenie nezávislej meny na internete - bitcoinu. Mena vytvorená tak, aby nikto, vrátanie autorov, politikov, štátov či ekonomiky nemal na ňu vplyv. Fungovanie meny na zložitom kryptografickom princípe. Zarobiť je možné len matematickými výpočtami počítača. Prehlbovanie ekonomickej nedôvery a rast hodnoty bitcoinu v porovnaní s dolárom. Investovanie do bitcoinov.