Podnikateľský rating Slovenska poklesol - Pavlík, Emil
Atraktivita slovenského podnikateľského prostredia. Vyjadrenia zahraničných investorov a výsledok hodnotenia súčasnej hospodárskej situácie. Perspektívy Slovenskej republiky v porovnaní s predchádzajúcim rokom.