Znalostní strategie jako součást strategického řízení - Sedláková, Slavka
Tvorba a význam znalostnej stratégie. Základné typy znalostí. Typy organizácií a zodpovedajúce stratégie. Kodifikačná stratégia. Personalizačná stratégia. Hodnotenie úspešnosti zavedenej znalostnej stratégie.