Ako postaviť podnik znovu na nohy - Janek, Miroslav
Problematika reštrukturalizácie a ozdravovania podnikov. Začiatok procesu a vypracovanie reštrukturalizačného posudku ako aj reálne zhodnotenie možností úspešného absolvovania reštrukturalizácie. Rady a právna pomoc.