Víte co je to heutagogika? - Frejtichová, Jarmila
Nový vzdelávací koncept predstavený na konferencii Welcome heutagogy v Prahe. Základný princíp heutagogiky - presunutie centra vzdelávacieho procesu z osobnosti učiteľa na osobnosť žiaka. Od povrchnosti k hĺbke. Úloha emócií. Kontakty cez sociálne siete.