Co je business mentoring - Klein, Štěpán
Mentoring - metóda osobného rozvoja, pri ktorej skúsenejsí človek pomáha menej skúsenému. Dlhodobý vzťah zameraný na učenie sa, dialóg a zmenu. Hľadanie úspešnej cesty. Práca business mentora. Výhody business mentoringu.