Koniec dlhej splatnosti faktúr - Bystrická, Katarína
Národná rada SR schválila novelu zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v z. n. p., ktorá nadobudla účinnosť dňa 1. februára 2013. Zmeny, ktoré prináša novela Obchodného zákonníka.