Investovanie pomocou Markowitzovej teórie portfólia - Janisová, Marianna
Markowitzova teória portfólia. Aplikácia Markowitzovej teórie portfólia. Investovanie pomocou stratégie buy and hold. Porovnanie výnosov indexu S&P 500 vs. portfólio.