Využitie neurónových sietí v rôznych odvetviach - Janisová, Marianna
Aplikácia umelých neurónových sietí. Neurónové siete v podnikaní. Využitie neurónových sietí v marketingu. Využitie neurónových sietí pri hodnotení úverov. Simulátory neurónových sietí - SNNS, SNNAP.