Globální rozměry boje proti kartelům a korupci - Valoušková, Zuzana
Medzinárodný aspekt a širší kontext boja proti kartelom a korupcii z pohľadu advokátov pôsobiacich v medzinárodnej advokátskej kancelárie s anglickými koreňmi.