Financovanie škôl a školských zariadení po novelách zákonov - Veverková, Ingrid
Informácia o novelizovaných ustanovení nižšie cit. predpisov, ktoré menia systém financovania regionálneho školstva, konkrétne škôl a školských zariadení fungujúcich v prostredí územnej samosprávy. Novelizované ustanovenia cit. zákonov nadobudli účinnosť 1. januára 2013.