Metodologické východiská ohodnocovania pracovných a manažérskych spôsobilostí (kompetentností) - Porvazník, Ján
Pojmové rozporuplnosti a nedorozumenia v oblasti ohodnocovania pracovných a manažérskych spôsobilostí subjektov manažmentu. Ohodnocovanie spôsobilosti manažérov, domáce a zahraničné skúsenosti. Koncept modelu celostného ohodnocovania, časti jednotlivých pilierov celostnej spôsobilosti. Metódy využívané v doterajšej praxi ohodnocovania spôsobilosti. Subjekty ohodnocovania. Priebežné výsledky z prieskumu dôležitosti jednotlivých pilierov kompetentnosti.