What Drives the Stock Market Integration in the CEE-3? - Výrost, Tomáš, 1978-
Analýza možného zdôvodnenia sily makroekonomických faktorov, ktoré poháňajú integráciu burzového trhu medzi Českou republikou, Poľskom, Maďarskom (CEE-3) a rozvinutými krajinami, na príklade Nemecka.